Laadukkaat ruokailuryhmät ja muut huonekalut kotiisi Möbel-Kaluste Rollelta Hangosta

Myymme laadukkaat ruokailuryhmät ja kaikki kodin kalusteet kivijalkamyymälässämme Hangossa. Myös verkkokauppamme palvelee sinua – kellonaikaan katsomatta. Tilaamasi tuotteet toimitamme nopealla toimitusajalla kaikkialle Suomeen. Hangon ja Helsingin alueille tarjoamme myös tuotteiden ilmaisen kotiinkuljetuksen

Kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

Hyvä valikoima huonekaluja hyvällä hinnalla

Valikoimiimme kuuluu sekä kotimaisia että ulkomaisia laatukalusteita kilpailukykyisin hinnoin. Jälleenmyymme esimerkiksi Omsetin, Bella Lunan ja Tenstarin kalusteita. Omset valmistaa perinteisiä huonekaluja, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisiin tarpeisiin. Bella Lunan tuotteista löydät trendikkäitä ja käytännöllisiä kalusteita, esimerkiksi rottinkikalusteita, kierrätyspuisia huonekaluja sekä muita kalusteita joka kotiin. Tenstarin mallisto käsittää eri puolilta maailmaa Suomeen tuotuja tuotteita, jotka henkivät suuren maailman uusia sisustusideoita.


Myymme esimerkiksi hienot ja laadukkaat Lana-lankkupöydät ja -ruokailuryhmät hyvällä hinnalla. Lana-ruokailuryhmässä pöytä ja tuolit ovat massiivimäntyä. 


Tuotevalikoimamme kattaa muun muassa:

  • hyllyt

  • lipastot

  • moottorisängyt esimerkiksi senioreille

  • ruokailuryhmät

  • sohvapöydät

  • sohvat

  • sängyt

  • tv-tasot

  • ulkokalusteet.

Myymme monia erityisesti senioreille sopivia tuotteita, kuten keinutuoleja, lepotuoleja ja moottorisänkyjä.

Nopeat toimitukset ja kotiinkuljetukset, Möbel-Kaluste Rolle

Nopeat toimitukset ja kotiinkuljetukset

Pystymme toimittamaan edustamamme tuotemerkit nopeallakin aikataululla. Yleensä toimitusajat ovat noin 1–2 viikkoa. 


Kun ostat meiltä, et joudu miettimään, miten saat huonekalut kuljetettua kotiisi. Tarjoamme kaupan päälle ilmaiset kotiinkuljetukset Hangon ja Helsingin alueilla. Samalla viemme tarvittaessa vanhat kalusteet pois. Meiltä on lisäksi saatavissa huonekalujen kokoamispalvelu: tuomme uudet kalusteet perille ja kasaamme ne sinulle valmiiksi.


Verkkokaupastamme tilatessa on toimitusalueena luonnollisesti koko Suomi, ja silloinkin saat tilaamasi tuotteet nopeilla toimitusajoilla. 

12 kuukautta korotonta maksuaikaa

Tarjoamme meiltä ostetuille huonekaluille 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Toimimme yhteistyössä Resurs Bankin kanssa. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen esimerkiksi paikan päällä myymälässämme.

Verkkokauppamme palvelee maanlaajuisesti

Huonekalujen verkkokaupasta löydät kaiken tarvittavan kotiisi helposti ja edullisesti. Voit asioida omalta kotisohvaltasi käsin juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit tietenkin kääntyä osaavan henkilökuntamme puoleen myös kaikissa verkkokauppaan ja sen tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme sinua liikkeen aukioloaikojen puitteissa.

Verkkokauppaan